Actie | NLP Box

succesvol ondernemen

Tijdelijke actie

 

Dit zijn spannende tijden voor iedereen. Er wordt op dit moment veel gevraagd van ons, vooral van onze mentale weerbaarheid. Overal gaan de gesprekken over het Coronavirus wat mensen onzeker en angstig maakt. Wat heel begrijpelijk is. Er zullen de komende tijd nog veel veranderingen plaatsvinden. Ook ik ben bezig met wat er allemaal speelt. Zeker omdat ik naast eigenaar van de NLP Box, ook nog 2 dagen in het ziekenhuis werk. 

Wat kun je doen om mentaal weerbaarder te worden en hier sterker uit te komen?

Veel mensen gaan meer naar het negatieve in plaats van het positieve, wat heel begrijpelijk is. En dat is juist wanneer je NLP zou kunnen gebruiken. Om je te helpen hier sterker uit te komen en om iedereen een hart onder de riem te steken en dat we elkaar moeten steunen in deze moeilijke tijden verlaag ik tijdelijk de prijzen van ondergenoemde opleidingen met 50%.

Om straks als deze crisis voorbij is (geen idee hoelang dit gaat duren) mentaal weerbaar te worden want dat kunnen we straks wel gebruiken. Dit is ook een unieke kans om een NLP practitioner training te gaan doen.

Deze actie loopt tot 15 april 2020.

 

Claim nu je korting!

 Dus tot 15 april gelden deze prijzen voor de volgende opleidingen:

Sneller resultaat met je klant

Van €197,- naar €99,-

De kracht van anders communiceren

Van €447,- naar €225,-

NLP practitioner

Van €1997,- naar €1000,-

Ontvang je korting

Tot 15 april 2020 kunt je je opgeven voor geselecteerde trainingen. Vul hier je gegevens in en ontvang de korting op de gekozen training. Na inschrijving ontvang je meer informatie over de gekozen training.


Share This