DISC | NLP Box

DISC test leer jezelf kennen.

DISC brengt persoonlijkheden en karaktereigenschappen van mensen in kaart. Het is een mooi en eenvoudig instrument dat je inzicht geeft in jouw communicatie en die van de ander. DISC geeft dus inzicht in waarom we doen wat we doen. Hoe we onszelf en de ander beleven. Het geeft je inzicht in hoe je jezelf ziet, hoe je effectiever kunt werken en hoe je met anderen kan communiceren.

DISC heeft 4 kleuren om de gedragsstijlen eenvoudig te belichten. En hier zit ook de kracht van DISC. Door de eenvoud is het makkelijk te gebruiken terwijl de mensen toch zeer complex kunnen zijn. DISC geeft dus inzicht in hoe wij handelen en reageren onder bepaalde omstandigheden. Dit heeft invloed op ons gedrag, communicatie, onze reactie op spanning en stress, én wat ons energie geeft of welke omstandigheden energie kosten.

De 4 temperamenten van DISC hebben allemaal hun eigen kleuren, nl:

Dominant extravert en controlerend direct, gedreven, prestatiegericht, hoog tempo, neemt leiding.
Interactief extravert en relaterend hartelijk, enthousiast, prater, impulsief, verbaal.
Stabiel introvert en relaterend betrokken, vriendelijk, attent, teamplayer, harmonie, gesloten.
Consciëntieus introvert en controlerend denker, observator, afwachtend, precies, gesloten, privacy

DISC

Wat mag je verwachten?

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf, door jezelf te kennen. DISC helpt je hierbij. Wanneer je in teams werkt, kun je DISC toepassen om inzicht te krijgen welke persoonlijkheden er in een team zitten, het kan bijdrage in onderling begrip voor de verschillende persoonlijkheden en het laat zien of de juiste mensen op de juiste plaats zitten. Met DISC krijg je dus inzicht in de communicatie van de teamleden onderling, wat drijft ze, hoe gaan ze om met stressvolle situaties.

Wat ga je leren

Je vult de test thuis in en krijgt de uitslag in je mailbox thuisgestuurd. Dit geeft je inzicht in je eigen leerstijlen, gedrag stijlen, wat je energie kost, wat energie geeft en welke aandachtspunten er nog zijn. 

Omdat het nog niet zo makkelijk is om deze test te lezen zit er ook een uur coaching bij om de uitleg te geven en je hier verder in te begeleiden.
Tevens is er een uitgebreidere test die ook je ondernemersvaardigheden in kaart brengt.

 

Bewaren

Praktische informatie

Duur: ongeveer 10 minuten 0p je eigen PC
Kosten: slechts €57,- ex BTW voor de test/
De uitgebreide test is €137,- ex BTW  dat is inclusief een uur coaching.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlpbox.nl.

DISC test

57.00 Excl. BTW

DISC test uitgebreid

137.00 Excl. BTW

Contact

9 + 12 =

NLP Box
Pauwoogweide 23 Nieuwegein, Utrecht 3437VV
Telefoon: 0641034793
Share This