Sneller resultaat met je klant door andere communicatie | NLP Box

sneller resultaat met je klant

sneller resultaat is een training voor ondernemers

N
Effectiever communiceren
N
Sneller verbinding
N
Effectief coachen

“Hoe je effectiever en sneller kunt coachen zonder veel moeite”

Het coachen van cliënten klinkt zo makkelijk. Maar is dat ook zo? Toen ik in 2011 begon dacht ik dat doe ik wel even. Ik ben een coach en kan iedereen helpen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat er veel meer bij kwam kijken. Ik miste de coachingstools die ik nodig had om optimaal te kunnen coachen. Ik wilde mijn cliënten wel verder coachen als alleen de financiële problemen alleen had ik daar de tools nog niet voor. Na diverse opleidingen in coaching te hebben gevolgd coach ik nu veel sneller en effectiever waardoor mijn cliënten daardoor naar een hoger level kan brengen. Om zo sneller resultaat te krijgen. Ze verder coachen waardoor ze weer in beweging kwamen.

sneller resultaat

Met name NLP heeft mij zoveel inzichten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk vlak dat ik daar het meest in gegroeid ben. Ik ben als coach zoveel gegroeid dat ik mensen veel sneller kan helpen doordat ik ze sneller naar een oorzaak kant krijg. Door dit aan andere coaches te leren, leren zij hun cliënten ook sneller te coachen.

“Ze zeggen dat coachtrajecten lang duren om optimaal te begeleiden…”
sneller resultaat
Met de NLP Box  coach en train ik andere coaches om op een andere manier contact te maken met hun cliënt. Om ze de tools te geven om effectief te gaan coachen. Dit doe ik door ze trainen in hoe ze onbewust contact kunnen maken met hun cliënt, wat de kracht van NLP is, hoe het communicatiemodel werkt en hoe je dit kan toepassen op je cliënt. Dit is zo krachtig dat ik nu verschillende trainingen, workshop en masterclasses geef om zo jou optimaal te kunnen begeleiden naar een volgend level. Hoe je het maximale eruit kunt halen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Bewaren

Wil jij ook sneller resultaat met jouw cliënt?

Ik vertel je stap voor stap WAT je moet weten, HOE je dit moet toepassen en WANNEER je dit kunt gebruiken
Onlangs een waardevolle NLP training gehad van NLP-BOX. Leuk om de beginselen van NLP te mogen ervaren. Fijn dat er ook veel ruimte was voor vragen en praktijk voorbeelden. Ik neem dit zeker mee in mijn dagelijkse werkzaamheden. En mijn nieuwsgierigheid is gewekt wat betreft NLP, het blijft hier vast niet bij. Bedankt voor de fijne dag en al de informatie!
Jacoba Wallet

Afgelopen zaterdag 9 juni de workshop Sneller resultaat met je klant gevolgd van NLP BOX.
Angelique Lijffijt heeft de training op een zeer deskundige en humorvolle wijze gebracht. Het is een training die voor iedereen aan te raden is. Je krijgt handvaten aangereikt die je zeker kan gebruiken als budgetcoach. Je krijgt inzichten in je eigen handelen, denken en doen. Tevens krijg je handvaten aangereikt hoe je het vertrouwen van de klant kunt winnen, wat uiteraard belangrijk is om goede resultaten te kunnen bereiken met een klant.
Een aanrader!!

Truus Ariaens

Wat ga je leren?
R

Hoe je sneller contact maakt

R

Hoe het werkt met het brein en gedrag

R

Wat de verschillende functies van het brein zijn

R

Wat je cliënt non-verbaal zegt

R

Hoe je je sneller kan "lezen"

R

Wat is communicatie en hoe werkt het?

R

Hoe je je cliënt naar een oorzaakkant gaat krijgen

R

Welke verdiepende vragen kan ik stellen

Kort theoretische inleidingen worden afgewisseld met oefeningen. Hierdoor wordt de toepassing van NLP-technieken van jezelf en kan je dit gebruiken en leer hoe je sneller resulaat kan krijgen met je cliënt.

Mis niet langer de tools om effectiever te kunnen coachen en geef je nu nog op.

Praktische informatie

Duur        :1 dag van 9.30 tot 16.30 uur
Datum     : Nog niet bekend
Locatie    : Omgeving Nieuwegein
Kosten     : €197,- inclusief koffie en thee.

Hierna is nog gelegenheid om vragen te stellen en /of nader kennis te maken met de trainer van de NLP Box onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlpbox.nl.

197.00 Excl. BTW

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This