Succesvol ondernemen, ook jij kunt dat leren. | NLP Box

succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen, je wilt wel maar het lukt je niet

 

Je wilt starten, maar je weet niet welke stappen je allemaal moet ondernemen. Je moet ook aan zoveel dingen denken en zoveel dingen regelen! Of je bent al vol goede moed gestart maar je hebt nog te weinig klanten en te weinig omzet om al van een succesvolle onderneming te kunnen spreken. Daarbij weet je niet goed hoe je dit kunt omdraaien naar een succesvol bedrijf waarin jij kunt doen waar je goed in bent met meer klanten en meer omzet. Dan is boost your business voor je onderneming wat voor jou.

Te weinig klanten, te weinig omzet?

 Wat nou als wij samen met jou de roadmap to succes gaan bewandelen? En stap voor stap jou gaan leren hoe je wel meer klanten en meer omzet krijgt, vanuit jouw eigen kracht. Wij hebben heel wat ondernemingstrainingen gevolgd en er voor jou de belangrijkste onderwerpen uitgehaald die we in deze training succesvol ondernemen hebben verwerkt. Om zo succesvoller te worden met je onderneming.

De basis

Starten, doelgroep, producten/diensten, authenticiteit/DISC, werkorganisatie.

Communicatie

Marketing, social media, netwerken, prijsstelling, AVG, klanten aantrekken, klantrelatie.

Financieel

Middelen, prijsstelling, schaling, boekhouding, juridische documenten, administratie.

Mindset

Ondernemers-mindset, focus,timemanagement, comfort zone, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling.

Volgens een bepaalde MODUS.

Waarmee ga jij naar huis na de training?

N

De juiste mindset

N

Een stevig fundament

N

Een stappenplan dat op jouw bedrijf en plannen is toegepast

N

Inzicht in hoe marketing en communicatie werkt

N

Uitzicht op klanten waar je het liefst mee werkt, omzet, groei

N

Het maximale uit je bedrijf halen

Met andere woorden: een toekomst voor jouw bedrijf!

Blijf je ploeteren? Of ga je de uitdaging met ons aan?

Wat krijg je allemaal in de training succesvol ondernemen voor jouw onderneming?

De basis, het fundament van jouw onderneming

Je leert een basis neer te zetten wat een goede blauwdruk gaat worden van jouw onderneming. Hoe je deze basis goed kan neerzetten zodat het een stevig fundament is. Vandaar uit kun je verder gaan bouwen aan een succesvolle onderneming.

Voorafgaand aan de training vul je een DISC  test in om zo inzicht te krijgen op je eigen denkstijl. Deze test is gratis en een onderdeel van deze training. Aan het eind van dit onderdeel staat er een stevige basis van je bedrijf waarmee je weer kunt verder bouwen.

Communicatie, van marketing tot cliënt

Vanuit de basis gaan we verder met de structuur. Na deze training weet je wat marketing is en hoe je dit effectief kunt inzetten op de verschillende mediakanalen die voor jou van toepassing is. Je leert op de juiste manier te communiceren met je doelgroep. Je website is de basis van je onderneming dus van daaruit werken we verder. Tijdens de training ga je al aan de slag aan de hand van een stappenplan met jouw onderneming. Aan het eind van dit onderdeel weet je hoe je marketing op een goede manier kunt inzetten afgestemd op jouw eigen situatie.

Financieel, wat komt er allemaal bij kijken.

Een zeer belangrijk onderdeel van een onderneming. Je leert hoe je je eigen administratie op een makkelijke manier kunt bijhouden zonder dure programma’s aan te schaffen. Hoe je prijzen kan vragen die passen bij jou en niet geheel onbelangrijk wat zijn je financiële doelen voor dit jaar en aankomend jaar. Aan het eind van dit onderdeel weet je hoe je voldoende inkomen uit je bedrijf zou kunnen halen, hoe je je financiën kan regelen en alles wat daarbij komt kijken.

Mindset, leer denken, voelen en doen als een ondernemer

Je leert hoe belangrijk een ondernemers-mindset is en hoe niet alleen ondernemer op papier bent. Maar dat je voelt, denkt en doet als ondernemer. Hoe je zelf de regie neemt over je eigen gedachten en je communicatie. Je leert de werking van het brein en hoe je daar gebruik van kan maken. Door focus te houden en je tijd effectief in te delen waardoor je meer tijd overhoudt voor jezelf en privé. Aan het eind van dit onderdeel heb je alles in huis om een succesvolle ondernemer te zijn.

Wil je hier ook mee aan de slag? Schrijf je in!

Ik werk met kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.
Door met een kleine groep te werken, kun jij als deelnemer ook daadwerkelijk resultaat behalen en kan ik iedereen de persoonlijke aandacht geven die hij/zij verdient. Dit is een uniek programma voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. Ben jij startend ondernemer? Dan kun je ook het coachingsprogramma volgen.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlpbox.nl.

 

Waarom investeren in jezelf?

Je bent een ondernemer die goed is in zijn eigen vak, en zich realiseert dat het ondernemerschap ook een vak is wat uitdagingen, valkuilen en hindernissen met zich mee brengt. Investeren in jezelf als ondernemer betekent ook een kans op groei vergroten. Om stappen vooruit te maken, om nieuwe inzichten te verkrijgen en daardoor meer resultaat. De combinatie van trainingsdagen en coaching zorgen ervoor dat je de stappen ook gaat implementeren. Investeren in jezelf en je bedrijf betekent dat je de vruchten plukt over een langer termijn. Durf jij de stap te zetten en ben je klaar om te gaan groeien met je eigen onderneming?

Praktische informatie

Duur        : 5 dagen van 9.30 tot 16.30 uur
Datum     : start in 2020, dagen zijn in
                    overleg
Locatie    : Omgeving Nieuwegein
Inclusief  : Koffie, thee , lunch en een syllabus

In 3 termijnen betalen is mogelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar info@nlpbox.nl.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen. 

Actie:
Kom met meerdere personen naar dezelfde training en ontvang een kortingscode. Hoe meer personen, hoe meer korting je krijgt.

 

Succesvol ondernemen

1,497.00 Excl. BTW

Succesvol ondernemen VIP

2,097.00 Excl. BTW

Share This