Trainingen | NLP Box

Door te focussen op wat er goed gaat en nèt een stapje verder te gaan dat dat je zelf denkt dat je kunt. Samen kunnen we meer bereiken! 

Onderstaande trainingen, workshops en masterclasses worden gegeven

Je kunt kiezen tussen verschillende workshops en trainingen die er gegeven worden. Alle trainingen zijn op een bepaalde manier opgebouwd en gaan uit van je eigen kracht en doelen. Doordat alle groepen klein zijn is er veel individuele aandacht. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan mag je mij altijd bellen of mailen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden die het beste bij je passen.

Kennismaken met NLP

In een dag maak je kennis met NLP. Je leert hoe je effectiever kunt communiceren en leer je over het gedrag van jezelf en van anderen. Daarnaast kun je door NLP te gebruiken weerbaarder in het leven komen te staan.

Marketing en NLP

Je gaat net starten met je bedrijf of je bent al langer bezig. Je weet wat je wilt, alleen heb je nog niet helder wat je doelgroep is of je missie?
In deze training ga je aan de slag met marketing en hoe je dit kunt combineren met NLP om zo meer succes te krijgen.

Sneller resultaat met je klant

Je leert hoe je in korte tijd inzicht krijgt in wat anderen beweegt en hoe je daar op een snelle en effectieve manier inzicht in kan brengen bij de ander. Het helpt de ander vervolgens weer om de effectieve verandering te realiseren.

Vind je waarom

Je gaat net starten met je bedrijf of je bent al langer bezig. Je weet wat je wilt, alleen heb je je missie nog niet helder. Waarom doe ik wat ik doe?
In deze training ga je aan de slag met je waarom zodat je een stevig fiundament bouwt voor nu en de toekomst.

De kracht van anders communiceren

Hoe zorg je dat je boodschap goed overkomt? Dat de ander begrijpt wat je zegt? Tijdens deze training leer je wat de betekenis is van wat iemand zegt. Je leert de denkstijlen en patronen van jezelf en van iemand anders herkennen. 

Succesvol ondernemen

Je wilt starten, maar je weet niet welke stappen je allemaal moet ondernemen. Je weet niet goed hoe je dit kunt omdraaien naar een succesvol bedrijf waarin jij kunt doen waar je goed in bent met meer klanten en meer omzet. Daar kan deze training je bij helpen.

NLP Practitioner

Deze  modulaire NLP Practitioner is speciaal voor coaches en hulpverleners. Het is een gecerificeerde opleiding van 16 dagen. Na afloop ontvang je een diploma als NLP practitioner.Deze opleiding is erkend door the American Board of NLP

Update NLP

Je hebt al een workshop of een training gevolgd bij de NLP Box en je vindt het prettig om je kennis weer op te frissen. Samen met anderen en een trainer doorloop je de theorie waar je vragen over hebt. Leer nieuwe technieken en update je kennis en vaardigheden.

Op alle trainingen gelden onze algemene voorwaarden

Contact

8 + 6 =

NLP Box
Pauwoogweide 23 Nieuwegein, Utrecht 3437VV
Telefoon: 0641034793
Share This