Wat is NLP | NLP Box

Wat is NLP?

NLP (Neuro linguïstisch Programmeren) geeft inzicht in waarom wij doen zoals wij doen, of ons voelen zoals wij ons voelen. Het geeft inzicht in ons gedrag en hoe wij reageren op de wereld om ons heen.

Bij NLP gaat het om de interactie tussen wat je waarneemt door middel van je zintuigen, wat deze waarneming met je doet (mindset) en vervolgens hoe je hiermee om gaat. Met de toepassing van NLP ben je zelf op een relatief eenvoudige manier in staat om met een andere bril naar situaties te kijken en daar vervolgens op een andere manier op te reageren en/of mee om te gaan. Dat verandert niet alleen je eigen gevoel, maar door je effectievere manier van communicatie en gedrag ook dat van een ander. De ander reageert immers op wat jij laat zien, voelen en ervaren.

Wat kun je met NLP

Heel veel dingen in je leven doe je op de automatische piloot. Hierdoor hoef je er niet al te veel over na te denken en kost het weinig energie.

Met NLP leer je een aantal technieken die je leven een stukje makkelijker maken. Zodat je beter met tegenslagen kunt omgaan en weerbaarder bent met alles wat je tot nu toe meegemaakt hebt. Je ontdekt welke automatische programma’s je hebt en hoe je die indien nodig kunt ombuigen. Door NLP heb je invloed op je eigen handelen en daarmee ook invloed op je eigen gedrag.

 

NLP is voor iedereen die

 • lekkerder in hun vel willen zitten;
 • nog krachtiger en zelfverzekerder willen worden;
 • conflicten eenvoudiger en sneller willen oplossen;
 • nog effectiever wil communiceren, zowel zakelijk als privé;
 • meer rust en zelfvertrouwen wil uitstralen;
 • marketing en NLP wil combineren voor een groter marktbereik en daarmee meer klanten;
 • anderen nog effectiever kunnen coachen;
 • op een andere manier naar hun werk kunnen kijken waardoor deze nog leuker wordt;
 • jezelf op een andere manier presenteren waardoor je sneller verbinding maakt;
 • beter willen samenwerken;
 • zijn gedrag en stemming positief wil beïnvloeden.

NLP trainingen en workshops

Ben je geïnteresseerd in NLP en wil je een training willen volgen? Start dan met de basis opleiding NLP practitioner. In 16 dagen leer je basis van NLP.  Met de NLP practitioner ga je stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en leer je effectief communiceren. Je ontdekt je waarden en talenten, krijgt meer zelfvertrouwen, zelfreflectie en inzicht.

Wil jij verder komen in je carrière, effectiever leren coachen of juist coach worden? Je business succesvoller maken? Start dan met deze basis opleiding.

Onze workshop en trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Door zowel de persoonlijke aandacht tijdens de trainingen als de interactie in de groep, gecombineerd met de opdrachten, krijg je inzicht in hoe NLP (voor jou) werkt en hoe je dit effectief in kunt zetten. Daarmee zet je de eerste stap naar je persoonlijk resultaat. Mocht je nog meer informatie willen of dat we samen bekijken of dit de juiste training is voor jou neem dan contact met mij op.

Contact

15 + 7 =

NLP Box
Pauwoogweide 23 Nieuwegein, Utrecht 3437VV
Telefoon: 0641034793
Share This