Vind je waarom | NLP Box
N

Je missie verduidelijken

N

De rode draad vinden

N

Meer impact

Workshop vind je waarom

“Van binnen naar buiten”

Waarom doe je wat joe doet? Vaak weten we daar wel antwoord op te geven maar diep in je hart weet je het dan echt? Als ze vragen wat is je missie? Waarvoor ben je op aarde is het al wat minder makkelijk. In de loopt van de jaren ben ook ik op zoek geweest naar wat nu werkelijk mijn missie was. Wat diep van binnen goed voelde. Door de boeken van Simon Sinek ben ik erachter gekomen wat die rode draad in mijn leven is. En nog belangrijker hoe je dit binnen je bedrijf kunt integreren. Dat kan ik jou ook leren zodat ook jij je rode draad kunt ontdekken.

“Waarom, de sleutel tot inspiratie van…”

Met de NLP Box  coach en train ik andere coaches op communicatie en gedrag en help ik ze om verder te komen met hun bedrijf.
Bij deze workshop ga je aan de gang met het uitvinden van  je waarom kom je bij de kern van jezelf en je bedrijf. Zodra we dat helder hebben bouwen we van daaruit verder met hoe en wat. Bewaren

Wat drijft jou? Waar droom je van? Wat is je toegevoegde waarde? Wat geeft je energie? Dit zijn vragen die je niet zo snel stelt maar die veel impact hebben.

Angelique is kundig, veelzijdig en gedreven. Zij heeft veel inzicht om o.a. problemen van andere mensen inzichtelijk te maken, oplossingen hiervoor aan te dragen en hen te begeleiden.

Bert

Samen met een collega heb ik een introductie cursus NLP gevolgd bij Angelique. De cursus was duidelijk, betaalbaar en ik heb er veel van opgestoken. Angelique is een plezierige persoonlijkheid, de sfeer tijdens die dag was prima. Ook de lunch was goed verzorgd. Al met al een geslaagde dag!

Corina

Het is het WAAROM en niet het 
HOE of het WAT dat mensen in beweging brengt!

Ik geef mij op voor de deze training!

Praktische informatie

 

Duur        : van 09.30-12.30 uur
Datum     : nog niet bekend 
Locatie    : Vianen
Kosten     : €47,- inclusief koffie en thee.

Hierna is nog gelegenheid om vragen te stellen en /of nader kennis te maken met de trainer van de NLP Box onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlpbox.nl.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This